Deputatul Brian Cristian prezent la conferința parlamentară internațională „Legislație și politici pentru Tineretul European”!

Deputatul Brian Cristian prezent la conferința parlamentară internațională „Legislație și politici pentru Tineretul European”!

„Zilele acestea am participat la conferința parlamentară internațională „Legislație și politici pentru Tineretul European”. Am fost onorat să fiu unul dintre cei 2 reprezentați ai Parlamentului României la evenimentul ce a avut loc la Tirana, Capitala Europeană a Tineretului 2022 și să mă adresez de la tribuna parlamentului delegațiilor parlamentare din Albania, Austria, Belgia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Malta, Macedonia, Polonia, Slovenia și Spania. Mai ales că Baia Mare a fost unul dintre orașele finaliste pentru titltul de Capitală Europeană de Tineret pentru anul 2022, în competiție directă cu orașul câștigător, Tirana.Și pentru că fac parte din Comisia pentru Mediu și Comisia pentru Tineret și Sport din Parlamentul României, am luat cuvântul în cadrul panelului despre mediu și viitorul planetei, unde am vorbit despre rolul tinerilor și al noii generații de politicieni în combaterea schimbărilor climatice și protejarea mediului înconjurător.”, a transmis deputatul de Maramureș, Brian Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.