Deputatul Brian Cristian prezent la deschiderea Festivalului de teatru contemporan pentru tineret ”Acting” !


Festivalul de teatru contemporan pentru tineret “ACTING” are loc între 10 -13 aprilie l2024 a Teatrul Municipal Baia Mare și aduce în fața publicului cu spectacole ale tinerilor liceeni din Iași, Târgu Jiu, Huedin, Cluj-Napoca, Arad, Sighetu Marmației și Baia Mare.
„Prezent și anul acesta la deschiderea Festivalului de teatru contemporan pentru tineret ”Acting”, unde tineri actori din șapte orașe ale țării participă, în aceste zile, în Baia Mare, la ediția cu numărul 10 a evenimentului.
„Acting” este un reper în rândul festivalurilor de tineret din țară. În fiecare an, prin ateliere, spectacole și producții speciale, liceenii sunt încurajați să-și deschidă apetitul pentru artă și să-și expună pe scenă valențele teatrale.
Alături de rolul educativ, de dezvoltarea personalității și de crearea de prietenii, acest festival este un start în carieră. Zeci de liceeni care au participat în timp la festival sunt studenți ori absolvenți ai facultăților de teatru de renume din țara noastră.
Vă invit să-i susțineți pe tinerii prezenți la festival, să le urmăriți evoluția pe scenă și să-i aplaudați. Merită tot sprijinul nostru!”, a transmis deputatul USR de Maramureș, Brian Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.