Deputatul Brian Cristian prezent la ședința de Consiliul Local din Târgu Lăpuș. Piață tradițională, din localitate, o investiție prioritară!

Piață tradițională în  localitatea Târgu Lăpuș . Solicitarea cetățenilor a prins roade. Deputatul Brian Cristian prezent la ședința de Consiliul Local.
„Adesea, la audiențele pe care le-am avut la biroul parlamentar din Târgu Lăpuș, cetățenii îmi spuneau despre nevoia de o piață în care să vândă produsele provenite din propriile lor gospodării. Ca deputat, vreau să mă asigur că problemele și nevoile maramureșenilor sunt dezbătute la nivel local și în același timp să fiu de folos comunității, prin activitatea mea din parlament.
De aceea, am participat la ședința Consiliului Local în care a fost adoptată hotărârea pentru realizarea investiției ,,Piață tradițională în localitatea Târgu Lăpuș’’, proiect susținuț și de colegii mei Călin Andrei Bud și Dorin-Dinu Crăciun, consilieri locali USR PLUS. Un demers binevenit, care va ajuta la vânzarea directă a produselor locale și care vine în sprijinul gospodarilor din zonă. Concret, producătorii din Țara Lăpușului vor avea un spațiu de expunere modern și mai mare, precum și un centru de procesare pentru produsele lor.
La finalul ședinței de CL, i-am asigurat pe consilierii locali și pe cei din executivul primăriei de întreaga mea disponibilitate pentru a colabora spre folosul cetățenilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.