Deputatul Călin Bota : Maramureșul va beneficia de 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații, Guvernul este alături de noi!

În ședința de Guvern au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile care au avut loc în prima parte a anului în județul nostru.
„Cei mai mulți bani, peste 5 milioane de lei, vor fi folosiți pentru refacerea drumului județean DJ 186, în comuna Budești, refacerea podului de pe DJ171E, în zona satului Costeni, refacerea drumului județean DJ 188, zona Bogdan Vodă, refacerea drumului Județean DJ 171, zona Suciu de Sus, refacerea drumului județean DJ 184, zona Șișești și pentru refacerea drumului comunal DC 63, Valea Chioarului.
În perioada următoare vor fi trimise la Guvern și evaluările ultimelor valuri de inundații care au afectat județul, iar în cel ai scurt timp vor fi plătite despăgubiri și pentru acestea, din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului.
E important să refacem cat mai repede drumurile și podețele afectate de inundații, astfel încât locuitorii Maramureșului și cei care ne vizitează județul să beneficieze de o infrastructură funcțională.
Din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului au fost alocați astăzi, prin Hotărâre de Guvern, 148,7 milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații şi alunecări de teren, banii urmând să fie folosiți pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unități administrativ teritoriale.” a menționat deputatul PNL Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.