Deputatul Călin Bota vizită de lucru la Universal Alloy Corporation Europe (UACE) în Maramureș,alături de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban!

Deputatul Călin Bota a întreprins o vizită de lucru împreună cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban , cu ministrul Agriculturii,Adrian Oros , cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan și cu deputatul Florin-Alexandru Alexe la UACE Maramureș .
” Împreună cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban , cu ministrul Agriculturii,
Adrian Oros , cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan

și cu deputatul Florin-Alexandru Alexe , am vizitat astăzi cele două unități de producție ale Universal Alloy Corporation Europe (UACE) în Maramureș.

Noua investiție de la Tăuții-Măgherăuș, în valoare de peste 520 de milioane de lei, este aproape finalizată, fiind deja parțial operațională. Această investiție, care va asigura câteva sute de locuri de muncă pentru maramureșeni, beneficiază de un ajutor de stat de circa 175 milioane de lei.
Prima unitate de producție a UACE în județul nostru, cea de la Dumbrăvița, este deja o investiție matură, care contribuie din plin la economia Maramureșului.
E important că există susținerea Guvernului și a Parlamentului pentru investiții, deoarece aceasta este singura cale pentru dezvoltarea comunităților locale și pentru bunăstarea cetățenilor.” a menționat deputatul PNL Maramureș, Călin Bota
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.