Deputatul Florin-Alexandru Alexe a fost prezent la evenimentul dedicat Zilei mondiale a alimentației!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe a fost prezent la evenimentul dedicat Zilei mondiale a alimentației, ca urmare a invitației lansate de Gabriel Sescu, Președintele Federației Băncilor pentru Alimente.
„În cadrul evenimentului, am prezentat noua inițiativă legislativă privind prevenirea şi reducerea risipei alimentare, la care am lucrat împreună cu echipa FBAR.

La dezbatere au participat și Angela Frigo, Secretar General al Federației Europene a Băncilor pentru Alimente, Aurel Simion, Secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Lelia Mancaș, Head of Marketing Edenred România, Gabriel Ivan, General Manager al CHEP Romania & Bulgaria, Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager al Nestle Romania și Elena Dinu, Director de Advocacy și Dezvoltare al FBAR.Viziunea FBAR, pe care o împărtășesc, este următoarea: „Credem că nimănui nu trebuie să-i fie foame și că a oferi hrană este forma de ajutor cea mai concretă și imediată pentru a răspunde la o nevoie primară a cărei satisfacere nu poate întârzia. A oferi hrană este primul pas în considerarea complexității nevoilor umane.”Împreună, oprim risipa alimentară! Împreună, spunem „stop” sărăciei!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.