Deputatul Florin-Alexandru Alexe: am depus în Parlament proiectul de lege privind prevenirea și reducerea risipei alimentare!

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe inițiator al proiectului de lege care reglementează măsurile necesare pentru reformarea cadrului legislativ privind prevenirea și reducerea risipei alimentare.

„Alături de Diana Buzoianu, Bogdan Ivan Gruia și Miklós Zoltán, am depus în Parlament un proiect de lege care reglementează măsurile necesare pentru reformarea cadrului legislativ privind prevenirea și reducerea risipei alimentare. Sunt încântat că legea propusă de noi a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ. Este încă un pas înainte pe care îl facem pentru a stopa risipa alimentară.Le sunt recunoscător tuturor colegilor care s-au alăturat demersurilor noastre. Sunt bucuros că printre inițiatori se numără reprezentanți ai tuturor partidelor democratice din Parlament. Am convingerea că ducem o luptă corectă, iar întreaga societate susține cauza noastră.”, a transmis Florin-Alexandru Alexedeputatul PNL,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.