Deputatul Florin-Alexandru Alexe: am organizat conferința „Sustenabilitate, arhitectură și produse tradiționale”!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: am organizat conferința „Sustenabilitate, arhitectură și produse tradiționale”!
„Împreună cu Oana Marciana Özmen, Călin Bota și Hajdu Gábor, parlamentari, Anca Hendea, secretar de stat în cadrul Ministerului familiei, tineretului și egalității de șanse și Paul Habina, directorul Organizaţiei de Management al Destinaţiei Maramureş, am organizat conferința „Sustenabilitate, arhitectură și produse tradiționale”.
În cadrul acestui eveniment, am dezbătut subiecte din aria sustenabilității, inovațiilor arhitecturale și conservării produselor tradiționale.
Pentru echipa liberală, protejarea valorilor arhitecturale, istorice și urbanistice reprezintă o prioritate. Primarii, președinții consiliilor județene, parlamentarii și miniștrii liberali fac toate demersurile necesare pentru a păstra autenticitatea arhitecturală, în paralel cu modernizarea și eficientizarea energetică a clădirilor.
În cadrul evenimentului, a avut loc o degustare de produse tradiționale din Maramureș, Harghita și Mureș. Produsele alimentare din Maramureș, realizate după rețete transmise din generație în generație, reprezintă repere pentru întreaga țară. Atât la nivel local, cât și la nivel național, încurajăm, sprijinim și promovăm producătorii locali. Astfel, păstrăm vie bucătăria maramureșeană și românească.
Le mulțumim pentru participare ambasadorilor, demnitarilor, experților din ministere, reprezentanților companiilor și tuturor celor prezenți la eveniment!Ț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.