Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Facem echipă pentru Tăuții-Măgherăuș! Facem echipă pentru Maramureș!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe alături de Dumitru Marinescu în cursa pentru primăria orașului Tăuții-Măgherăuș. Florin-Alexandru Alexe, recunoscut pentru implicarea sa activă în politica regională, a subliniat competențele și viziunea lui Dumitru Marinescu ca fiind esențiale pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului Tăuții-Măgherăuș. Această colaborare sugerează o abordare unitară și dedicată pentru atingerea obiectivelor comune ale comunității.
„Este mereu o bucurie pentru mine să merg în orașe bine gospodărite.
Dumitru Marinescu, primarul orașului Tăuții-Măgherăuș, reprezintă un model pentru orice ales local din România. De când a devenit edil, a pus localitatea pe calea dezvoltării.
Am efectuat mai multe vizite pe șantierele din oraș. Se lucrează intens pentru construirea Centrulului Recreațional, reabilitarea sălii de sport, modernizarea mai multor străzi și amenajarea unui nou loc de joacă.
După ce locuitorii orașului îi vor acorda un nou mandat de primar pe 9 iunie, am convingerea că Dumitru Marinescu o să inițieze noi proiecte benefice pentru comunitatea locală.
Facem echipă pentru Tăuții-Măgherăuș! Facem echipă pentru Maramureș!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.