Deputatul Florin-Alexandru Alexe: facem toate demersurile necesare pentru consolidarea sistemului de sănătate din Maramureș!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: facem toate demersurile necesare pentru consolidarea sistemului de sănătate din Maramureș.

„Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a încadrat Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare în categoria a II-a de acreditare, față de categoria a V-a, deținută anterior.
Îmbunătățirea serviciilor medicale oferite în unitățile spitalicești din subordinea Consiliului Județean Maramureș, condus de Ionel Bogdan, reprezintă o prioritate pentru echipa liberală.
Prin Programul Național de Redresare și Reziliență se va asigura finanțarea pentru două proiecte importante, „Extinderea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Boli Infecțioase Baia Mare” și
„Modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare”. Susținerea acestor două proiecte de către Guvernul României, condus de Nicolae Ionel Ciucă, arată susținerea de care se bucură echipa județeană la nivel național.
Îl felicit pentru Alexandru Oros, directorul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare pentru devotamentul arătat față de nevoile maramureșenilor!
Dezvoltăm infrastructura sanitară a județului! Protejăm sănătatea maramureșenilor!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.