Deputatul Florin-Alexandru Alexe : noi modificări legislative pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor forestiere!

Plenul Camerei Deputaților a adoptat o lege importantă, inițiată de PNL, care își propune să vină în sprijinul administrațiilor locale.

„Prin adoptarea acestei legi, o să fie posibilă trecerea drumurilor forestiere, a căilor ferate forestiere şi a lucrărilor de corectare a torenţilor cu titlu gratuit din domeniul public al statului în domeniul public al unităților administrativ — teritoriale.
În plus, legea prevede și trecerea unor drumuri forestiere din domeniul public al statului și din administrarea MMAP, prin Regia Națională a Pădurilor – Romsilva în domeniul privat al statului la solicitarea scrisă a persoanelor fizice sau juridice ce dețin în proprietate terenurile aferente întregului drum forestier, în vederea transmiterii cu titlu oneros către acestea.
Suntem convinși că modificările legislative vor ajuta la reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor forestiere.”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.