Deputatul Florin-Alexandru Alexe: noi proiecte de lege în sprijinul românilor!

Ședința Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților a fost un moment important pentru discutarea și analizarea unei game largi de subiecte semnificative pentru societatea românească. În cadrul acestei întâlniri, membrii comisiei au avut oportunitatea să evalueze și să dezbata diverse inițiative și proiecte de lege care au impact asupra sectoarelor industriale și de servicii, elemente vitale pentru dezvoltarea economică și socială a țării.
” În cadrul Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților s-au dezbătut mai multe subiecte importante pentru societatea românească.
Am adoptat un proiect de lege pentru completarea Legii audovizualului. Scopul inițiativei este interzicerea publicităţii la ţigări electronice, de tip Vape sau care folosesc dispozitive cu tutun încălzit. Prin promovarea acestui proiect, ne propunem să protejăm minorii și să descurajăm fumatul în rândul noilor generații.
De asemenea, pe ordinea de zi s-au aflat următoarele subiecte:
-Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.129/2023 privind unele măsuri necesare pentru acordarea unui ajutor de stat pentru închiderea şi punerea în siguranţă a extracţiei de huilă către Societatea Complexul Energetic „Valea Jiului” – S.A.;
-Proiect de Lege privind energia eoliană offshore;
-Proiect de Lege pentru completarea art.33 al Legii Apelornr. 107/1996. Împreună, consolidăm economia.”, a transmis Florin-Alexandru Alexe deputat PNL de Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.