Deputatul Florin Alexandru Alexe, PNL Maramureș: întâlnire cu operatorii de distribuție de gaze naturale și energie electric. Cetățenii contează!

Deputatul Florin Alexandru Alexe, PNL Maramureș: întâlnire cu operatorii de distribuție de gaze naturale și energie electric. Cetățenii contează!

Întâlnirea deputatului Florin Alexandru Alexe, PNL Maramureș, cu operatorii de distribuție de gaze naturale și energie electric reprezintă  un prim pas pentru un parteneriat onest  cu mediul de afaceri pentru o dezvoltare sustenabilă și direcționată către îndeplinirea obiectivelor de coeziune economică și socială, dar și de atingere a țintelor Green Deal

“Am participat la o întâlnire cu operatorii de distribuție de gaze naturale și energie electrică, organizată la inițiativa lui Antal Lóránt, președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senat.

Avem nevoie de un parteneriat onest cu mediul de afaceri pentru o dezvoltare sustenabilă și direcționată către îndeplinirea obiectivelor de coeziune economică și socială, dar și de atingere a țintelor Green Deal. Prin modernizarea infrastructurii energetice, putem dezvolta toate sectoarele economice ale țării noastre.

Vom face toate demersurile pentru crearea unui cadru stabil pentru extinderea infrastructurii de energie, atât pentru confortul cetățenilor, cât și în scopul dezvoltării economice. Vom demonstra că se poate! Reușim! Împreună.” a menționat deputatul Florin Alexandru Alexe, PNL Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.