Deputatul Florin-Alexandru Alexe prezent la dezbaterea „Obiceiuri alimentare și de consum”!

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe este unul dintre parlamentarii care vine cu propuneri reale în ceea ce privește implementarea corectă a Strategiei privind dezvoltarea durabilă în România. Activitatea nu se limitează la nivel național ci și internațional.


„Sub egida Directoratului General privind Clima al Comisiei Europene, Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” a găzduit dezbaterea „Obiceiuri alimentare și de consum”.
Modelele actuale de consum alimentar sunt nesustenabile, atât din punct de vedere al mediului, cât și din punct de vedere al sănătății. În Uniunea Europeană, aporturile medii de carne roșie, zahăr, sare și grăsimi sunt încă peste nivelurile recomandate. Grupul consultativ pentru hrană, agricultură și bioeconomie vine cu soluții la cerințele privind obiceiurile alimentare și de consum. Dacă vrem să lăsăm următoarelor generații o planetă sănătoasă, avem datoria să ne implicam în lupta pentru un sistem alimentar echitabil, sănătos și prietenos cu mediul. Schimbarea depinde de fiecare dintre noi. E timpul să luăm atitudine pentru viitor! E timpul să luăm atitudine pentru un sistem alimentar sustenabil!” a menționat, deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.