Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Românii și moldovenii din întreaga lume au nevoie de speranța că se pot întoarce acasă

Deputatul   Florin-Alexandru Alexe este  secretar al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, funcție  ce-i conferă posibilitatea de a pune  bazele unei colaborări eficiente dintre  România și Republica Moldova.
„Fostul ministru de finanţe al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a fost propusă pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Maia Sandu.
Republica Moldova dă dovadă că drumul spre Europa este fără întoarcere. Prin numirea unei femei în funcția de premier, își asumă viziunea democratică, modernă și curajoasă a UE.
Din postura de deputat în Parlamentul României, rămân alături de PAS și de forțele democratice din Basarabia. Românii și moldovenii din întreaga lume au nevoie de speranța că se pot întoarce acasă. Împreună, punem Republica Moldova pe calea dezvoltării!” a transmis deputatul  PNL de Maramureș,  Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.