Deputatul Florin-Alexandru Alexe: voi milita pentru reducerea risipei alimentare și pentru asigurarea independenței energetice a României!

Deputatul Florin Alexandru Alexe: din postura de vicepreședinte al Camerei Deputaților, voi milita pentru reducerea risipei alimentare și pentru asigurarea independenței energetice a României!

„Camera Deputaților și-a reluat activitatea. Întreaga Europă se confruntă cu provocări economice, sociale și militare. Urmează o perioada dificilă pentru România, iar Parlamentul trebuie să pregătească cele mai potrivite măsuri pentru diminuarea efectelor cauzate de criza economică. Suntem determinați să protejăm cetățenii români și să susținem economia.
Din postura de vicepreședinte al Camerei Deputaților, voi milita pentru reducerea risipei alimentare și pentru asigurarea independenței energetice a României. Prin promovarea acestor proiecte, am convingerea că țară noastră poate face față provocărilor viitorului.
Am speranța că toate grupurile parlamentare vor susține măsurile necesare sprijinirii cetățenilor. Împreună, menținem România pe calea dezvoltării!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.