Deputatul PMP  Adrian Todoran , cel mai îndârjit parlamentar din Maramureș : am votat din tot sufletul  demiterea  guvernului  Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu 

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost respinsă de Parlament, pentru că nu au fost exprimate suficiente voturi din partea opoziției.

Cel mai îndârjit parlamentar din Maramureș, deputatul Adrian Todoran a menționat faptul că a votat din tot sufletul demiterea  guvernului  Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu  , cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut România până în prezent.

“Azi am votat împotriva guvernului PSD-ALDE ,  guvernul care în cei  aproape 2 ani de guvernare a reușit să aducă România într-un dezastru total, pe toate palierele: economic, social,cultural,  învățământ și sănătate.

Vorbim de creșteri semnificative a prețurilor la  alimente, carburanți, medicamente  și  servicii.

Ne confruntăm cu o incoerență legislativă la nivel  central , care se resimte la nivel local, datorită lipsei profesionalismului și a responsabilității celor care sunt la guvernare.

I-am rugat pe parlamentarii PSD din Maramureș să ni se alăture nouă, în votarea moțiunii de cenzură, au mai făcut-o și în trecut de două ori, deoarece sunt aleși de popor și reprezintă interesele cetățenilor.Azi nu era vorba de  culoarea politică  ci de prezent și viitor.”, a declarat Adrian Todoran.

(P)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.