Deputatul PMP Adrian Todoran: Sănătatea noastră este pe primul loc

Situaţiile extreme impun măsuri extreme. Deputatul PMP de Maramureş, Adrian Todoran, a hotărât să suspende toate activităţile politice ale organizaţiei pe care o conduce, inclusiv cele legate de precampania electorată pentru alegerile locale din acest an. În opinia acestuia, sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice acţiune politică.

„În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale PMP Baia Mare, având în vedere situaţia deosebită în care ne găsim, cu şcolile închise în întreaga ţară, cu acces restricţionat în numeroase instituţii de stat sau private, la evenimente publice sau în diverse zone aglomerate, am propus colegilor din biroul local suspendarea, pe o perioadă nedeterminată, a oricăror acţiuni politice specifice precampaniei electorale.

Cred că în aceste momente prioritară este sănătatea noastră a tuturor, politicul putând aştepta vremuri mai bune. De asemenea, le-am cerut colegilor o mai mare implicare în ceea ce înseamnă acţiuni de conştientizare a populaţiei cu privire la pericolul prezentat de infectarea cu coronavirus, modalităţile de prevenţie, măsurile obligatorii în cazul în care dăm dovada primelor simptome, ce trebuie să facă persoanele ce se întorc din străinătate etc. Cred că este de datoria noastră, ca factori de decidenţi în politică şi administraţie publică, să intervenim, chiar prin acţiuni de voluntariat, pentru a combate înmulţirea cazurilor de persoane îmbolnăvite cu virusul asiatic”, a precizat deputatul Adrian Todoran, într-un text postat pe Facebook.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.