Deputatul PNL, Bota Călin: 1 miliard de euro pentru proiectele cu finanțare europeană!

Investițiile pentru proiectele necesare dezvoltării comunităților locale reprezintă un obiectiv asumat de guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă.
„Astfel, șantierele deschise cu finanțare europeană vor fi sprijinite în mod direct pentru a compensa pierderile determinate de creșterile de prețuri din ultima perioadă.
Guvernul a decis ajustarea prețului la proiectele cu finanțare din fonduri externe nerambursabile, iar în această categorie se încadrează proiectele de infrastructură de transport, proiectele de rețele de apă şi canalizare, proiectele de deșeuri şi proiectele cu finanțare din Programul Operațional Regional și Programul Operațional Infrastructură Mare. Această măsură vizează peste 5000 de contracte aflate în derulare, iar impactul financiar este de peste un miliard de euro. Și în Maramureș, la fel ca în întreaga țară, există proiecte care așteaptă finanțări pentru a putea fi finalizate, iar această măsură vine să asigure derularea în bune condiții a acestor investiții.
Măsura adoptată de guvern este cuprinsă în programul Sprijin pentru România asumat de guvernul condus de premierul PNL Nicolae Ciucă.” a transmis deputatul PNL, Bota C[lin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.