Deputatul PNL, Bota Călin: actuala conducere a CJ va găsi cele mai bune soluții pentru finalizarea SMID Fărcașa!

Deputatul PNL, Bota Călin susține inițiativa președintelui CJ, Ionel Bogdan pentru declanșarea stării de alertă pe teritoriul județului Maramureș, în scopul rezolvării crizei depozitării deșeurilor menajere din județ.
„Salut decizia președintelui Consiliului Județean Maramureș, colegul meu Ionel Bogdan, privind convocarea săptămâna viitoare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în vederea demarării procedurilor necesare pentru declanșarea stării de alertă pe teritoriul județului Maramureș, în scopul rezolvării crizei depozitării deșeurilor menajere din județ.
Pentru a pune capăt acestei situații, se va expropria un teren de pe raza județului Maramureș pe care Consiliul Județean va construi un depozit temporar de deșeuri, dotat cu utilajele necesare pentru reducerea cantității de deșeuri depozitate cu până la 35%, pe care îl vom utiliza până la finalizarea proiectului SMID Fărcașa.
Sunt vești bune legate și de proiectul SMID. Ofertele pentru a finaliza depozitul de la Fărcașa sunt în faza de evaluare, iar termenul de execuție este de 12 luni de zile, urmând ca la începutul anului 2023 să avem un depozit la standarde europene.
Gestionarea deșeurilor în județul Maramureș este o problemă veche de peste 10 ani, pe care administrațiile județene anterioare au tot amânat să o rezolve.
Am convingerea ca actuala conducere a CJ va găsi cele mai bune soluții pentru finalizarea SMID Fărcașa, asigurând accesul maramureșenilor la un serviciu de calitate, precum și protejarea mediului înconjurător.” a menționat deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.