Deputatul PNL, Bota Călin: Au fost aprobate proiecte în valoare de peste 1,2 miliarde de lei pentru dezvoltarea Maramureșului!

Au fost aprobate proiecte în valoare de peste 1,2 miliarde de lei pentru dezvoltarea Maramureșului, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

„Cei mai mulți bani, 716 milioane de lei, vor merge spre proiectele care vizează modernizarea și reabilitarea drumurilor și podurilor, alte 537 milioane lei sunt prevăzuți pentru proiectele de extindere a rețelelor de apă și canalizare, iar pentru extinderea rețelei de distribuție gaze este prevăzută suma de 175 milioane lei.Banii merg către administrațiile locale care au depus proiecte de dezvoltare și modernizare a comunităților și către Consiliul Județean Maramureș, care a primit peste 139 de milioane lei pentru realizarea a trei obiective importante de investiții : Reabilitare DJ108A Gârdani – limită județul Sălaj, Reabilitare DJ108E Mireșu Mare – Lucăcești – Dăneștii Chioarului – Pribilești – Mogoșești – Hideaga (DJ193), Reabilitare DJ182B Baia Mare – Coaș. Programul Național de Investiții Anghel Saligny este un proiect inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, un proiect pentru care ne-am asumat inclusiv riscul căderii unui guvern. Ne-am angajat să susținem comunitățile locale, să dezvoltăm și să modernizăm Maramureșul și asta facem. Prin implicarea președintelui Consiliului Județean Maramureș, a parlamentarilor liberali și a secretarilor de stat liberali, am reușit să obținem sume importante pentru realizarea proiectelor de care maramureșenii au nevoie.Echipa PNL este dedicată dezvoltării Maramureșului!”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.