Deputatul PNL, Bota Călin: Încă un proiect din Planul lui Bogdan intră în faza de implementare. Valoarea totală a proiectului este de peste 154 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin fonduri europene!

CNAIR a pus pe SEAP Aplicația de Finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pod peste Tisa în zona Teplița din Sighetu Marmației”, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 (POIM).

„Încă un proiect din Planul lui Bogdan intră în faza de implementare, așa cum ne-am asumat cu toții, în urmă cu un an, în fața maramureșenilor. Conform documentației oficiale, termenul pentru deschiderea ofertelor este stabilit în a treia decadă a lunii ianuarie 2022. Perioada de evaluare a ofertelor este de 60 de zile lucrătoare, iar ordinul de începere este stabilit pentru aprilie – mai 2022.Termenul de elaborare a proiectului tehnic, inclusiv aprobarea acestuia și obținerea autorizației de construire este stabilit pentru prima decadă a lunii octombrie 2022, iar finalizarea lucrărilor de execuție este estimată în iunie 2024.Podul peste Tisa reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea Maramureșului, prin modernizarea infrastructurii și creșterea schimburile comerciale în regiune. Cu siguranță, realizarea Podului peste Tisa va aduce noi investiții în Maramureșul istoric și va crea condiții pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor. Felicitări președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, pentru implementarea unui obiectiv important pentru Maramureș, cu ajutorul banilor europeni !Valoarea totală a proiectului este de peste 154 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.” a meționat deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.