Deputatul PNL ,  Călin Bota susține educația. Întâlnire cu Ministrul Educației și reprezentanții învățământului din Maramureș!

Deputatul PNL ,  Călin Bota susține educația. Întâlnire cu Ministrul Educației și reprezentanții învățământului din Maramureș!

Ieri, 26 februarie 2021, în cadrul unei dezbateri constructive, deputatul Bota Călin a participat la o întâlnire de lucru pe teme educaționale de larg interes: programul remedial Școală după Școală, Centrul de excelență din Maramureș și adoptarea unor  măsuri concrete  privind susținerea educației în zonele dezavantajate

“Am participat la o dezbatere productivă privind sistemul de învățământ din Maramureș. La întâlnire au fost prezenți dl. Sorin Mihai Cimpeanu, ministrul Educației, dl. deputat Călin Bota, dl. Gigel Paraschiv, secretar de stat în Ministerul Educației, dl. Mihai Păunică, director general în cadrul Ministerului Educației, dna. Anca Hendea, inspector școlar general și dl. Ioan Muntean, inspector școlar general adjunct.

Întâlnirea de lucru a fost concentrată pe probleme de actualitate precum funcționarea centrului de excelență în Maramureș și organizarea programului Școala după școală.

Pentru echipa liberală, educația este o prioritate. Vom continua să facem toate demersurile pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ din Maramureș. Investim în educație! Investim în viitor!”a menționat deputatul PNL de Maramureș, Călin Bota

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.