Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe a efectutat o vizită de lucru în Essligen, oraș din landul Baden-Württemberg!

Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe vine cu soluții pentru implementarea cu succes a strategiei pentru hidrogen a României.

„În cadrul vizitei desfășurate de o delegație a Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților în Germania, am vizitat Essligen, oraș din landul Baden-Württemberg.
Am discutat cu Wilfred Wallbrecht, primarul orașului Essligen, despre investițiile făcute în tehnologii de ultimă generație pentru hidrogen. Anul trecut, a fost inaugurată o nouă zonă de locuințe în oraș. Noul proiect urban își propune integrarea producției de hidrogen cu utilizare mixtă pentru a produce hidrogen verde din surplusul de la sistemele fotovoltaice din cartier și pentru a utiliza căldura reziduală din procesul de electroliză în rețeaua locală de încălzire a cartierului.
În cadrul Comisiei pentru industrii și servicii, am inițiat înființarea Subcomisiei pentru hidrogen. Ne propunem să preluăm modelele de succes ale comunităților care au investit în surse de energie alternative pentru producerea electricității. Am discutat cu experții din primaria Esslingen despre strategia pentru hidrogen a României, având convingerea că experiența acestora ne poate ajuta.
Promovăm interesele României! Consolidăm economia!” a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.