Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: inițiativă la nivelul Administrației Prezidențiale pentru combaterea efectelor negative ale schimbărilor climatice!

Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe s-a remarcat ca un susținător permanent și iubitor al naturii, prin acțiuni consistente de protejare ale mediului
„Președintele României, Klaus Iohannis, a decis înființarea la nivelul Administrației Prezidențiale a unui grup de lucru pe tema „Combaterea schimbărilor climatice: o abordare integrată”. Această inițiativă face parte din angajamentul Președintelui României de a se implica în efortul național de combatere a schimbărilor climatice și de consolidare a politicilor aplicabile acestui domeniu.
Grupul de lucru va reuni experți naționali și internaționali, membri de prestigiu ai comunității academice din țară și din afara ei, reprezentanți ai instituțiilor publice, ai mediului non-guvernamental, financiar și economic, cu experiență solidă privind schimbările climatice.
Sunt bucuros că Președintele României își asumă lupta pentru combaterea efectelor negative ale schimbărilor climatice. Protecția mediului este o datorie pe care o avem față de noile generații. Protejăm natura! Protejăm viitorul!”a transmis deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.