Deputatul Pop Darius, AUR Maramureş, alături de George Simion pentru ridicarea interdicţiei de a trece graniţa în Republica Moldova!

Deputatul Pop Darius, AUR Maramureş, alături de George Simion pentru ridicarea interdicţiei de a trece graniţa în Republica Moldova!

Copreşedintele AUR , George Simion are cinci interdicții de intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Ultima i-a fost aplicată în 2018, pentru o perioadă de cinci ani, până în 2023. Acesta nu a fost lăsat să treacă vama deşi conform unor surse, parlamentarul român se îndrepta către Chişinău , la invitaţia omologilor parlamentari moldoveni.

În semn de solidaritate, Pop Darius, deputat AUR Maramureş, a ajuns în vama Leuşeni:
“Vorbim de o interdicţie acordată ca şi activist civic, din 2018. Acum, George Simion este parlamentar, iar colaborarea dintre statele noastre au în comun integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova. Această interpretarea greşită se resfrânge nu asupra persoanei fizice George Simion, ci asupra unor decizii care implică soluţii doar printr-o colaborare onestă ş corectă. Avem iniţiative dar nu le putem pune în aplicare ”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.