Deputatul Pop Darius, AUR Maramureș : În Maramureș s-a format cea mai puternică mafie a lemnului!

Deputatul Pop Darius, AUR Maramureș : În Maramureș s-a format cea mai puternică mafie a lemnului!

Deputatul Pop Darius, AUR Maramureș păstrează linia pentru care a fost votat : curajul , cinstea, faptul că spune lucrurilor pe nume și că este un român adevărat.

“Autoritățile maramureșene nu se laudă doar cu multitudinea de restricții abuzive impuse cetățenilor de mai bine de un an, ci și cu tăierea masivă și ilegală a pădurilor.

Membrii AUR, veniți din alte localități ale județului la Baia Mare pentru a susține protestele împotriva restricțiilor abuzive, la întoarcerea spre casă au surprins întâmplător, după ora 22:00, un transport ilegal de lemne pe care l-au denunțat autorităților (112). A fost trimis un echipaj al poliției, dar acest lucru a fost doar de ochii lumii, după care au închis ochii și se pare că încearcă să mușamalizeze furtul din pădurile României.

Autoritățile nu iau nici un fel de atitudine în rezolvarea acestor probleme, ne obligă să stăm închiși în case, fără o justificare bine întemeiată, plauzibilă ca ei să își poată face treaba în miezul nopții, defrișând ilegal fondul forestier al județului.

Acesta este motivul pentru care vreți să ne închideți de la ora 18:00?! Aveți nevoie de mai mult timp pentru a fura întreaga bogăție forestieră? Ce faceți domnilor aflați la conducerea instituțiilor responsabile? Cât o să vă mai bateți joc de cetățeni și de România?

În Maramureș s-a format cea mai puternică mafie a lemnului, iar pădurile de aici, altădată mândria României, sunt pe cale de dispariție și pier neștiute sub lanțul drujbelor.

În calitate de deputat de Maramureș trag un semnal de alarmă prin care le cer autorităților competente să ia atitudine în această privință, să tragă la răspundere vinovații și să stopeze defrișarea ilegală a celei mai importante surse de oxigen!!!” a menționat deputatul Pop Darius, AUR Maramureș

 

1 COMENTARIU

  1. Pai modificati legea , incepeti prin a modifica legea astfel incat taiatul de lemnsa fie infractiune, iar ytilajele sa fie confiscate..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.