Deputatul Pop Darius : Partidul AUR nu se regăsește într-o persoană sau un nume care vine, sau iese din acest partid, ci se regăsește în iubirea de țară!

Deputatul Pop Darius : Partidul AUR nu se regăsește într-o persoană sau un nume care vine, sau iese din acest partid, ci se regăsește în iubirea de țară!

Pe fondul ultimelor discuții tranșate în mediul public , deputatul  (AUR Maramureș) Pop Darius  aduce lămuriri privind formațiunea politică pe care o reprezintă în Parlament.

“Dragi maramureșeni,

Având în vedere că în acest moment se întâmplă „zbuciumul” de pe lume, că ne confruntăm cu păreri pro și contra a ceea ce înseamnă obiectivul și principiile după care se ghidează AUR, vreau să vă adresez câteva cuvinte. Partidul AUR nu se regăsește într-o persoană sau un nume care vine, sau iese din acest partid, ci se regăsește în iubirea de țară. Fiecare oștean când a fost chemat la luptă și-a luat armele și s-a dus știind că poate va muri pe front, dar nu a așteptat și nu a cerut nimic, s-a dus din iubire de țară și neam. AUR suntem cu toții, cei care iubim țara și poporul, AUR sunteți fiecare dintre voi, nu doar un om, acest lucru este un aspect foarte important pe care trebuie să îl întelegem cu toții. Pentru binele națiunii noastre trebuie doar să fim uniți, toți românii, că doar așa vom putea schimba ceva, și nu dezbinați!

AUR a luptat, luptă și va lupta pentru această țară, la fel ca în prima zi! Și asta se va vedea în toate acțiunile noastre!” a transmis deputatul  (AUR Maramureș) Pop Darius

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.