Deputatul USR PLUS, Brian Cristian se implică în viața comunității băimărene!

Deputatul USR PLUS, Brian Cristian a ales să se întâlnească în mod direct cu băimărenii. Întânirea din zona Mara  e doar începutul unui proces prin care filiala USR PLUS Baia Mare va fi tot mai apropiată de comunitatea locală.
„Ieri după amiază, am ieșit în stradă împreună cu colegii mei din USR PLUS Baia Mare.
Ne-am adunat în parcul Mara, zona fântânii arteziene, loc în care i-am găsit pe băimărenii dispuși să dialogheze pe tema activității consilierilor locali, a consilierilor județeni și a parlamentarilor din filiala noastră.
Din păcate, o acțiune simplă și normală precum cea de ieri nu e percepută drept naturală de către concetățenii noștri. Partidele istorice i-au căutat doar în preajma alegerilor, așa că e de înțeles de ce sunt reticenți la deschiderea și implicarea noastră, a celor din USR PLUS Baia Mare.
I-am ascultat cu atenție pe toți cei care și-a făcut timp să stea de vorbă cu noi, le-am povestit despre încercările colegilor mei de a aduce transparență în primăria Baia Mare și le-am mulțumit încă o dată pentru faptul că ne-au oferit șansa de a-i reprezenta în Consiliul Local, în Consiliul Județean și în Parlament.
Întâlnirea de ieri e doar începutul unui proces prin care filiala USR PLUS Baia Mare va fi tot mai apropiată de comunitatea locală. Atitudinea celor din vechile partide i-a descurajat pe băimăreni să se implice, dar noi suntem convinși că le vom putea îmbunătăți percepția prin organizarea frecventă a acțiunilor în care prezentăm direct în stradă ceea ce facem în instituțiile publice.” a  menționat deputatul USR PLUS, Cristian Brian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.