Deputatul USR, Vlad Emanuel Duruș: „Taxa pe lăcomie” Vorbim de o taxă percepută băncilor, care se va răsfrânge în nivelul dobânzilor la depozite și credite

Măsurile pe care Guvernul le va impune pe linia taxării, adoptate în prag de Crăciun prin ordonanță de urgență  vor lovi în populație și economie. Primele efecte s-au văzut pe bursă, care a închis pe minus trei zile la rând. Prezentate în termeni prietenoși gen „taxa pe lăcomie”, „plafonarea prețului la gaze” sau „taxa pe internet”, intențiile PSD-ALDE .

„Vorbim de o taxă percepută băncilor, care se va răsfrânge în nivelul dobânzilor la depozite și credite. Vom avea dobânzi mai mici la banii economisiți, dar ne vom împrumuta mai scump. Vor fi loviți cetățenii și mediul economic. Plafonarea prețului gazelor înseamnă oprirea imediată a tuturor investițiilor în extracția de gaze. Vor beneficia cei de la care importăm gaze. Vom avea gaze ieftine pe hârtie. În practică nu vom avea nimic ieftin. Cât privește taxa pe cifra de afaceri, ea lovește în mediul economic, cu repercusiuni asupra angajaților”, a declarat deputatul USR, Vlad Emanuel Duruș.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.