Deputatul Viorica Cherecheş a fost alături de tineri la Şcoala Memoriei “Gheorghe I. Brătianu”

Deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş a fost duminică, 24 septembrie, alături de tineri la Şcoala Memoriei “Gheorghe I. Brătianu”, la Sighetu Marmaţiei. Evenimentul a ajuns la cea de-a X-a ediţie şi a reunit tineri liberali din întreaga ţară.

“Timp de două zile, tineri liberali din întreaga ţară s-au aflat în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei, la cea de-a X-a ediţie a Şcolii Memoriei “Gheorghe I. Brătianu”.

Un eveniment deosebit care a adus tinerii în jurul nostru. Dacă nu vom avea tinerii şi, spun eu, femeile în jurul nostru, nu vom reuşi niciodată să aducem Partidul Naţional Liberal acolo unde îi este locul. Prin schimbul de idei între seniorii şi tinerii partidului, se pregăteşte o viitoare generaţie de politicieni”, a spus parlamentarul.

Organizată de Institutul de Studii Populare și Societatea Liberală, în parteneriat cu Martens Centre for European Studies, cea de-a X-a ediție a Școlii Memoriei „Gheorghe I. Brătianu” s-a desfășurat în perioada 22 — 24 septembrie. Tema din acest an a fost „Relația dintre intelectualitate și oamenii politici”.

„Tinerii au dezbătut teme interesante şi constructive şi au avut parte de o veritabilă lecţie de istorie în timpul vizitei la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei”, a mai spus Viorica Cherecheş, deputat PNL de Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.