Deputatul Viorica Cherecheş, alături de conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal, în Ruscova, la o sărbătoare de suflet

Deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş a fost miercuri, 2 august, în mijlocul maramureşenilor de pe Valea Ruscovei la hramul Bisericii „Sfântul Proroc Ilie” din Ruscova.

„De fiecare dată este o bucurie pentru mine să fiu în mijlocul maramureșenilor. La fel a fost și miercuri, 2 august, la Ruscova, la hramul Bisericii „Sfântul Proroc Ilie” pe rit vechi.

Alături de colegii mei, Ludovic Orban, președintele Partidului Naţional Liberal, deputatul de Sălaj Lucian Bode, deputatul de Bistriţa Robert Sighiartău, secretarul general  al partidului și liberali din județ, am luat parte la sărbătoarea religioasă în cinstea Sfântului ocrotitor Ilie Proroc pe care maramureșenii de etnie ucraineană îl prăznuiesc după calendarul iulian”, a scris deputatul pe pagina personală de Facebook, acolo unde a şi postat mai multe fotografii de la eveniment.

După Liturghia de la Ruscova, deputatul Viorica Cherecheş, împreună cu liberalii veniţi de la centru a vizitat şi localitatea Petrova pentru a se întâlni cu edilii din zonă şi cu localnicii.

„A urmat o zi frumoasă până seara în Maramureş cu discuţii constructive cu primarii din zonă şi oamenii locului.

Doi oameni de suflet, primarul din Ruscova şi cel din Petrova şi-au arătat încă o dată prietenia”, a mai scris deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.