Descoperă alături de Creative Nails care sunt cele mai potrivite geluri pentru unghii

Manichiura este o artă unde unghia este pânza de pictat și gelurile sunt vopselele care te ajută să dai frâu liber imaginației. Pentru ca lucrarea finală să iasă conform așteptărilor ai nevoie de produse de calitate superioară care să faciliteze munca și să-ți ofere garanția unui rezultat ideal. Gelurile pentru unghii reprezintă unul dintre principalele produse pe care un manichiurist trebuie să le aibă în kit și se clasează pe primul loc în ceea ce privește longevitatea manichiurii. În plus, te ajută să creezi construcții spectaculoase pe unghia naturală, lucru care îți lărgește și mai mult orizontul creativ. Cumpără geluri UV unghii pentru saloane de la Creative Nails!

Ce sunt gelurile UV?

 Gelurile sunt produse pentru manichiură cu o consistență mai densă decât oja semipermanentă, fiind utilizate în special pentru a crea extensii de unghii și a conferi mai multă rezistență și durabilitate manichiurii. Acestea pot fi utilizate în diverse moduri pentru a realiza nenumărate tehnici de manichiură, având totodată avantajul maleabilității. Gelurile se folosesc atât pentru a înfrumuseța unghia naturală, cât și pentru a o corecta și a o proteja.

 Care este procesul de realizare a manichiurii cu gel?

 Unghiile cu gel reprezintă una dintre principalele cerințe ale clientelor care vin în salon din dorința de a obține o manichiură ideală. În funcție de tehnica abordată de profesionist, procesul poate varia, însă pașii de bază sunt aceeași în fiecare caz, iar totul începe cu pregătirea și modelarea unghiei naturale, stilizarea cuticulei și aplicarea produselor de bonding.

Ulterior, în funcție de modelul și dimensiunea dorită, se aplică o bază și se montează tipsurile, urmând ca acum să se aplice gelul pe toată suprafața unghiei, să se niveleze și să se usuce în lampă. Mai rămâne doar să aplici un strat de top coat, pe care să îl polimerizezi în lampă și să finisezi unghia pentru un aspect cât mai natural. Toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza unghii cu gel le găsești la Creative Nails într-o varietate de opțiuni.

Descoperă varietatea de nuanțe și texturi de geluri disponibilă la Creative Nails

La Creative Nails te așteaptă o selecție impresionantă de geluri pentru unghii dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe și nevoi. Găsești aici variații de nuanțe din întreg spectrul cromatic, finușuri și texturi variate, pentru a putea crea cele mai complexe modele de unghii. COOL TOP GEL UNIVERSAL – NEW FORMULA de la Crystal Nails este unul din produsele foarte versatile pe care le poți utiliza în realizarea oricărui model, tehnică sau stil datorită nuanței neutre, dar și a ușurinței de utilizare.

Toate produsele Creative Nails sunt asigurate de branduri de renume în domeniul manichiurii, ceea ce înseamnă că ai garanția calității și a siguranței cu fiecare achiziție. În plus, te bucuri de prețuri foarte accesibile la toată gama de geluri UV pentru unghii în așa fel încât să îți poți lărgi colecția de produse profesionale fără mari eforturi financiare.

Plasează o comandă în trei pași online

Dacă ai găsit nuanța și consistența dorită, te mai despart doar câteva click-uri de momentul în care produsul pleacă spre tine. Adaugă-le în coș și completează datele solicitate, iar de restul ne ocupăm noi în așa fel încât gelurile să ajungă la tine în cel mult cinci zile lucrătoare. Livrăm oriunde în țară, prin curier rapid, cât și în majoritatea țărilor din UE, iar pragul minim pe care trebuie să îl atingi pentru a putea plasa o comandă este doar 90 de lei.

Descoperă secretul unghiilor lungi și rezistente alături de Creative Nails!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.