Descoperire macabră . O fetiţă de 12 ani şi părinţii săi au fost găsiţi morţi în casă

O fetiţă în vârstă de 12 ani împeună cu părinţii săi au fost găsiţi morţi de către pompieri, într-o garsonieră. Potrivit mediafax.ro, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea familiei care era intoxicată cu gaze.

Primele indicii arată că membrii familiei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon,degajat fiind de boilerul de gaze. Echipajele SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului, preluând fetiţa de 12 ani şi părinţii acesteia, în vârstă de 39, respectiv 32 de ani.

După ce au fost transportaţi la Spitalul din Rovinari, medicii au declarat decesul acestora.

„Poliţia Rovinari a fost sesizată prin apelul 112, marţi, cu privire la faptul că într-un apartament din localitate au fost găsite trei persoane fără semne vitale, familie. Din primele date se pare că ar fi o scurgere de gaze de la un boiler. În acest moment nu mai este niciun pericol în imobilul respectiv, echipele de intervenţie sunt la faţa locului, iar poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.