Descoperirea care NIMICEȘTE industria farmaceutică! Tratamentul natural pentru CANCER, de 100 de ori mai puternic decât CHIMIOTERAPIA!

cancer_21O noua descoperire care va zdruncina lumea medicala din temelii arata ca o planta neinsemnata pana acum, mai puternica de 100 de ori decat chimioterapia, poate vindeca in mod miraculos cancerul.

O reputata revista medicala a prezentat recent rezultatele unui studiu prin care se demonstreza ca radacina de papadie este capabila sa distruga celulele canceroase prezente in diferite forme de leucemie.

Mai mult decat atat, se pare ca extractul are efect si pentru alte tipuri de cancer, precum cel de piele, cancerul de san si cel de prostata.

Spre deosebire de chimioterapie, ce omoara chiar si celulele bune ale organismului, papadia are efect doar asupra celor bolnave, carora la induce moartea.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Sper cít m-ai repede posibil cá tratamentele naturiste vor ínlátura industria farmaceuticá ,íntodeauna natura a fost capabilá sá ajute omenirea fárá a cere nimic ín schimb, omul este cel care distruge tot fárá a-si da seama de consecinte !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.