Descoperiți arome autentice la evenimentul „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”

Descoperiți arome autentice la evenimentul „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”

Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și în colaborare cu Comuna Giulești, vă invită să vă alăturați evenimentului „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”.

Evenimentul va avea loc în data de 19 aprilie a.c., începând cu ora 13:00, la Centrul Cultural din Berbești, Comuna Giulești.

Vă așteptăm să redescoperiți aromele autentice și tradițiile gastronomice ale regiunii noastre, într-o atmosferă plină de bucurie și ospitalitate.

Bucătari pricepuți vor pregăti delicatese tradiționale, iar producătorii locali își vor prezenta produsele autentice și specifice zonei. Veți avea ocazia să gustați din preparatele tradiționale ale Maramureșului și să vă delectați cu arome autentice și savuroase.

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc o întâlnire cu specialiști în domeniu pe tema înființării Punctelor Gastronomice Locale, unde veți putea afla mai multe despre importanța și beneficiile promovării gastronomiei locale.

Vă invităm să ne fiți alături în această zi specială și să vă bucurați de experiența gastronomică autentică a Maramureșului. Vă așteptăm cu mult drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.