Despre Arta fericirii la Baia Mare

fericitSe spune  despre  fericire că este o artă. În haosul lumii în care trăim este greu să desăvârșim aceasta artă, însă cert este că  toată lumea tânjește după ea.

Partea plină a paharului este faptul că potrivit cărților care ne învață despre cum să devenim fericiți, este că toate ne conduc spre premisa că împlinirea și starea de bine  de fapt și de drept ne aparține.

Chiar dacă cheia se află la noi, uneori avem nevoie de indrumători care să ne reamintescă lucruri pe care nu am reușit să le învățăm încă.

Astfel spus, Art of Living România organizează seminarul despre Arta Fericirii , în Baia Mare, în perioada 11-14 februarie.

Timp de patru zile , Ivana Mihalinec (Croația) trainer pentru managementul stresului și leadership în cadrul International Art of Living Foundation va susține acest seminar destinat experiențelor benefice pentru a păși înspre cunoașterea artei fericirii.

Pe parcursul evenimentului participanții vor asimila informații despre echilibrul emoțional, meditație și respirație, pace interioară, dar și tehnici de yoga.

Seminarul este găzduit de sediul Universității de Nord de pe strada Crișan numărul 10, iar costul participării este de 240 ron, studenții sau bătrânii  sunt facilitați de o reducere, prețul biletului fiind de 160 Ron.

Doritorii se pot înscrie inclusiv azi prin contact telefonic::0770926373 Liliana Chira sau 0773937517 Alina Rusu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.