“DESTĂINUIREA CĂTRE COALA DE HÂRTIE” – O CARTE SCRISĂ CU SUFLETUL

esAstăzi, 20 noiembrie, la Biblioteca Judeţeană Petre Dulfu, a avut loc o lansare de carte care a adus sentimentul de bucurie  în sufletul multor persoane.

Este vorba despre cartea de poezii „Destăinuirea către coala de hârtie”, scrisă de autoarea Mariana Omota.

Deși ajunsă la cea de-a șasea carte, autoarea a dezvăluit publicului faptul că aceasta i-a adus cea mai mare bucurie, deoarece nu a văzut-o în forma finală, până în momentul lansării.

Cartea conține 72 de poezii inspirate din viața autoarei, care scrie din plăcere și pentru a împărtăși și celorlalți lucrurile care îi aduc bucurie în viață.

Atunci când nu are cui să îi povestească anumite lucruri, pur și simplu se pune în fața calculatorului și începe să scrie ceea ce o inspiră în acel moment.

Mulți dintre învitații aflați în sală, au ținut neapărat să îi transmită câte un mesaj de încurajare Marianei și să o felicite pentru decizia de a scrie, dar și să îi spună că pentru ei este un exemplu.

Aceștia i-au mulțumit pentru invitație și au asigurat-o că vor veni de fiecare dată cu mare drag, la toate lansările de carte pe care le va avea și de acum înainte.

 

Evenimentul a avut loc începând cu ora 11:00, în Sala de conferințe a Bibliotecii și a fost organizat în colaborare cu Asociația Esperando.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.