Destinatiile cele mai dorite pentru vacanta la plaja din aceasta vara

Vara aceasta, destinaţiile la plajă din Spania, Portugalia, Italia sunt printre preferatele turiştilor de pretutindeni, spune Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Plajele regiunii Alghero (Sardinia, Italia) sunt printre cele mai spectaculoase din Peninsulă, iar turiştii se pot bucura de un sejur (şapte nopţi de cazare şi zbor inclus) care începe de la 1.090 ron de persoană, dacă aleg ca plecare ziua de 7 iunie, din Bucureşti.

Unele dintre cele mai rentabile pachete de vacanţă oferite de Wizz Tours pentru această vară sunt cele spre Spania. Plajele din Costa Brava (Spania) atrag în fiecare vară nenumăraţi iubitori de soare şi mare din toată lumea, iar turiştii din Timişoara care îşi rezervă aici o săptămână de cazare şi zbor beneficiază de un preţ de 899 de ron de persoană dacă aleg plecarea în ziua de 14 iunie 2017.

Cei care vor să-şi petreacă sejurul pe plajele din Costa Blanca (aproximativ 200 de kilometri de plaje pe coasta Mării Mediterane) pot opta pentru pachetul cu şapte nopţi de cazare şi zbor inclus, cu plecare din Cluj, în 4 iunie, cu preţ pornind de la 1.090 de ron de persoană.

Cunoscută şi sub numele de “insula primăverii eterne” Tenerife (Spania), cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, oferă temperaturi ideale pentru o vacanţă la plajă, în orice lună din an. Unul dintre pachetele Wizz Tours pentru această destinaţie, cu plecare din 16 iunie, de la Bucureşti Otopeni, porneşte de la 1.329 ron de persoană (zbor şi şapte nopţi de cazare).

PACHETE WIZZ TOURS ZBOR ŞI CAZARE:  

Destinație Oraş de plecare Plecare din data de Zile de cazare Preţuri începând de la**
Tenerife Bucureşti 16 iunie 7 nopţi Ron 1.329
Alghero (Sardinia, Italia) Bucureşti 7 iunie 7 nopţi Ron 1.090
Costa Brava Timişoara 14 iunie 7 nopţi Ron 899
Costa Blanca Cluj 4 iunie 7 nopţi Ron 1.090

 

Sursa: dailybussiness.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.