Destine frânte, familii distruse de durere : Goană spre moarte. O femeie de 40 de ani, UCISĂ după o depășire riscantă.foto

Destine frânte, familii distruse de durere și drumuri însemnate cu sânge nevinovat. Este situația reală a României de azi, o țară în care mii de persoane își pierd viața din cauza vitezei, dar în care nimeni nu pare să învețe din dramele victimelor accidentelor rutiere.

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Buzău, a murit astăzi într-un accident rutier cumplit produs pe DN 10, la mică distanță de intrarea în localitatea Cislău. Mașina în care se afla a fost izbită în plin de un autoturism cu volan pe dreapta, al cărui tânăr șofer a efectuat o depășire riscantă.

Mai multe echipaje de poliție, SMURD și ambulanță s-au grăbit să ajungă la fața locului, prioritatea fiind salvarea victimelor. Dacă trei persoane au avut norocul de a fi scoase în viață dintre fiare, pentru o femeie în vârstă de 40 de ani soarta a fost nemiloasă. Aceasta a rămas încarcerată în autoturismul Dacia Solenza, decedând la scurt timp după ce a fost extrasă de pompieri.

Accidentele precum cel de azi sunt la ordinea zilei pe șoselele din județele țării, iar Buzăul nu vrea să facă deloc notă discordantă. Viteza reprezintă principalul factor de producere a evenimentelor rutiere, iar atunci când se asociază cu manevre riscante, precum depășirile în scurt, rezultatul este catastrofal.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. De aici însă, viața își urmează cursul firesc. Familia victimei se pregătește de înmormântare și vinovatul își așteaptă pedeapsa, în timp ce un alt teribilist se pregătește să devină antieroul unor alte destine frânte.sursa info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.