Detalii CUTREMURĂTOARE ies la iveală în ancheta crimelor de la Caracal. Ucigaşul, despre Alexandra: Credeam că se preface

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în ancheta crimelor de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă a descris cu lux de amănunte cum ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

Potrivit unor surse România TV, ucigaşul ar fi declarat că nu intenţionat să o omoare pe Alexandra, iar decesul fetei a fost un accident.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că el i-ar fi dat o palmă Alexandrei, care a cazut inconştientă, dar că s-a gândit că fata se preface şi a plecat de acasă, lăsând-o acolo pe adolescentă. „Am crezut că se preface”, a spus Dincă în timpul interogatoriului.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Acesta a precizează că, la întoarcere, ar fi găsit-o pe fată în aceeaşi poziţie, că ar fi constatat decesul acesteia şi că a decis să scape de cadavru, pe care l-a ars. Criminalul mai spune că a ars trupul Alexandrei timp de 7 ore.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

DIICOT a anunţat, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

„Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.