Detalii noi despre Michael Schumacher au ieșit la suprafață. Ce face de 2 ori pe lună deși familia a ținut secretul până acum

Noi detalii ies la iveală privind starea lui Michael Schumacher. Jurnaliștii străini susțin că marele pilot de origine germană încă prezintă un interes personal în Formula 1 și urmărește competițiile sportive la el acasă, potrivit fostului președinte FIA ​​Jean Todt. Cum se simte Schumy.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ce face Michael Schumacher în fiecare zi, la el acasă

Michael Schumacher, legendarul septuplu campion mondial, a suferit un teribil accident de schi în decembrie 2013 și a fost plasat într-o comă indusă medical.

Fostul mare pilot de Formula 1 a fost adus acasă, la reședința familiei sale din Lake Geneva în septembrie 2014, unde o echipă de medici și personal specializat se ocupă de îngrijirea sa, ajutând-o pe soția sa, Corinna, să aibă grijă de Schumy.

Starea medicală a lui Schumacher rămâne necunoscută, după cum și-a dorit familia campionului. Cu toate acestea, fostul președinte FIA, Jean Todt, rămâne cât se poate de aproape de fostul mare pilot.

Cei doi s-au bucurat de o relație de succes la Ferrari, unde Michael Schumacher a câștigat cinci titluri mondiale consecutive, între anii 2000 și 2004.

Fanii care vor să afle noutăți despre Michael Schumacher se vor bucura să afle că fostul mare pilot urmărește în fiecare zi curse de Formula 1, alături de Jean Todt.

„Nu mi-e dor de Michael, îl văd. Da, e adevărat, mă uit la curse cu Michael. Dar sigur, cred că ceea ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună.”, a declarat bărbatul de 76 de ani la postul de televiziune german RTL, potrivit Daily Mail.

„Michael nu s-a schimbat niciodată. E atât de puternic!”

Todt, care a dezvăluit în mai 2021 că îl vizitează pe fostul pilot de două ori pe lună, și-a declarat sprijinul neclintit pentru Michael Schumacher și pentru tăria cu care fostul mare campion se luptă pentru a fi în viață.

„Nu-l las în pace. El, Corinna, familia, am avut atâtea experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am experimentat face parte din noi și continuă. Uneori succesul și banii te schimbă. Dar Michael nu s-a schimbat niciodată. E atât de puternic.”, a declarat el pentru sursa citată.

Miercuri, 20 iulie, Jean Todt s-a alăturat soției lui Schumacher, Corinna, și fiicei lor, Gina, pentru a primi Premiul de Stat al Renania de Nord-Westfalia la Köln, în numele lui Michael Schumacher.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.