Detaliul pe care orice femeie trebuie să-l știe. De ce este bine să ții oja în frigider, înainte de a o utiliza

Dacă dulapul tău de machiaj e în prezent plin până la refuz, avem câteva vești bune pentru tine.

Unele produse sunt de fapt mai bine depozitate într-un spațiu complet diferit.

După 10 ani ca editor de frumusețe, Rachel Jacoby Zoldan a împărtășit cele mai bune sfaturi și trucuri pe care le-a învățat pe parcurs . Primul pe listă? Zoldan sugerează să păstrați cremele pentru ochi și oja în frigider. Ea explică că păstrarea lacului de unghii în frigider „o împiedică să se îngroașe în timp”.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Păstrarea lacului de unghii la frigider înseamnă, de asemenea, că își va păstra culoarea adevărată pentru o perioadă mai lungă de timp. Potrivit lui Ram Hariharan, șeful laboratorului de unghii L’Oreal SUA.

„Păstrarea lacului de unghii într-un frigider încetinește posibila decolorare normală. Și evaporarea solventului a lacului. Ceea ce se întâmplă pe măsură ce ocul îmbătrânește.”, a spus Hariharan.

Ram Harihan a remarcat, de asemenea, că există o modalitate specifică de a vă păstra lacul de unghii atunci când îl puneți la frigider. Sticlele ar trebui să fie „închise ermetic și în poziție verticală”. Și când ești gata să-ți pictezi unghiile, el a spus să scoți lacul din frigider cu 30 de minute înainte. Astfel încât să poată ajunge la temperatura camerei.

Potrivit Chicago Tribune, beneficiile depozitării lacului de unghii în frigider variază în funcție de cât de des îl folosiți. Dacă scoți oja des, păstrarea la frigider nu va afecta calitatea ojei.

Dacă dețineți o gamă largă de culori de lac de unghii și doriți să vă schimbați frecvent culoarea unghiilor, sunt șanse să treacă săptămâni la rând fără să fie folosite. În acest caz, frigiderul poate să fie o soluție. Dar dacă sunteți loial uneia sau două culori și vă retușați des unghiile, depozitarea în frigider nu va face o mare diferență.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.