Dezvăluire cutremurătoare: SRI l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte-Interviul cu Elena Udrea integral /VIDEO

iohannis ponta

Elena Udrea a făcut dezvăluiri cutremurătoare la o zi după ce a fost pusă sub acuzare de DNA. Udrea spune că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis pentru că ar fi fost lucrat de SRI.”Deci eu va spun asa: ca in mod cert, in opinia mea, dl. Coldea l-a sustinut pe dl. Iohannis. In mod cert.”, e afirmația Elenei Udrea despre actualul șef al SRI.Udrea povestește o întâlnire a lui Ponta cu George Maior și cu Florin Coldea în care premierul i-a spus lui Coldea că-l va demite dacă va ajunge președinte.Mai jos redăm transcriptul intergral al interviului oferit de Elena Udrea, precum și captura video.

DT: „Voi spune adevarul despre tot ce se intampla – care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit” – asta ati spus pe Facebook inainte de acest interviu. Care este adevarul dvs. despre ceea ce se intampla azi?

Elena Udrea: Incep prin a spune un lucru pe care l-am tot spus in ultima vreme, si anume ca nici intr-un caz eu, care 10 ani de zile am luptat pentru justitie puternica, independenta, am fost in tabara celor care au sustinut justitia, nu o sa contest dreptul procurorilor, judecatorilor de a cerceta, de anacheta, de a aresta, nici intr-un caz. Problema este ca intr-o tara in care aproape oricine, aproape oricine poate fi gasit vinovat de ceva – de la seful statului, pana la cetateanul care a dat un borcan de miere si 100 de euro ca sa primeasca o pensionare anticipata parca, un caz real – puterea de a decide pe cine acuzi si cand acuzi, atunci cand este exercitata in scopul unor interese personale, private, oculte este un pericol pentru democratie si pentru statul de drept.

DT: Fiti un pic mai explicita. La ce va referiti?Elena Udrea: Dau un exemplu, acest dosar Microsoft, dar si multe alte dosare care apar in aceste zile si toate se concentreaza pe doar cateva persoane. Toate graviteaza in jurul meu si am spus lucrul acesta, ca cel putin din dezbaterea mediatica care se duce legat de cazurile anchetate de procurori rezulta ca o singura persoana este de interes sa fie dezbatuta, sa fie implicata: Elena Udrea.Interviul cu Elena Udrea integral /VIDEO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.