Dezvăluire de ultimă oră : Vezi cât durează imunitatea după vaccinul anti-Covid

Dezvăluire de ultimă oră : Vezi cât durează imunitatea după vaccinul anti-Covid

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Vaccinul de la Moderna poate oferi doi ani de imunitate la COVID, susține directorul companiei. România va primi 3,5 milioane de doze.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Anticorpii generați de vaccinul dezvoltat de Moderna ar putea oferi o protecție de până la doi ani la noul coronavirus, a declarat joi directorul executiv al companiei americane, Stephane Bancel.

O perioadă clar delimitată a protecției oferite de ser va fi disponibilă însă după ce compania va strânge mai multe date și va finaliza evaluarea, scrie Reuters.

Bancel a declarat, în cadrul unei conferinţe, că „scenariul de coșmar care a fost descris în mass-media în primăvară, cu un vaccin care funcționează doar o lună sau două, este în afara discuției”.

Anticorpii generați de vaccin în organismul uman se pierd foarte greu. Credem că va exista un potențial de protecție pentru vreo doi ani după administrare. Directorul Moderna: Bancel a adăugat că compania sa este pe cale să demonstreze că vaccinul său va fi eficient și împotriva noilor tulpini de coronavirus apărute în Marea Britanie și în Africa de Sud. Moderna a primit miercuri autorizarea Comisiei Europene pentru utilizarea vaccinului anti-COVID în statele membre. „Vești bune pentru eforturile noastre de a aduce mai multe vaccinuri pentru europeni.

EMA a decis că vaccinul Moderna este sigur și eficient”, a scris pe Twitter, miercuri, șefa Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen. Vaccinul Moderna este unul dintre cele mai scumpe de pe piață și poate fi produs doar în cantități limitate în Europa, dar nu necesită depozitare și transport la temperaturi foarte mici, precum vaccinul produs de Pfizer/BioNTech, și este eficient în proporție de 94% împotriva COVID, scrie site-ul Politico. Vaccinurile Moderna și Pfizer/BioNTech sunt singurele autorizate în UE la acest moment. Urmează cel dezvoltat de Oxford și AstraZeneca, aprobat până acum doar în Marea Britanie, unde a și început folosirea lui, dar și în India.

Iată care sunt principalele diferențe dintre cele trei vacinuri: Comisia Europeană nu a anunțat când vor sosi primele doze de vaccin Moderna în statele membre, dar agenția de presă dpa scrie că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar luna aceasta. Medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat la Antena 3 că primele doze de vaccin Moderna se așteaptă să ajungă în România până la jumătatea lunii ianuarie. 4,3% din cantitate (cantitatea contractată de UE – n.r,) revine României, înseamnă aproximativ 3,5 milioane de doze de la compania Moderna.

Dacă se va aproba încă un contract, am putea primi dublu. Valeriu Gheorghiță: „Este o veste bună, dar numărul de doze este incomparabil mai redus decât cel de la compania BioNTech-Pfizer, având în vedere capacitatea de producție și tipul contractului încheiat de Comisia Europeană”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.