Dezvăluiri cutremurătoare despre Arsenie Boca. Ce s-a găsit în mormânt când a fost deshumat de Securitate – VIDEO

România TV prezintă în premieră absolută un reportaj cu dezvăluiri cutremurătoare despre părintele Arsenie Boca. Informaţii incredibile despre cum a murit sfântul părinte, de cate ori i-a fost scos trupul din mormânt, cine a facut asta pe ascuns si ce s-a gasit la deshumare, ce minune le-a aratat Arsenie celor care i-au profanat mormantul, toate au fost arătate într-o ediţie de colecţie cu înregistrări-document. De asemenea, ucenicul părintelui a fost invitat special, în direct.
Odată cu trecerea timpului, din ce în ce mai multe mărturii excepţionale vin să contureze imaginea unui om ales de Dumnezeu cu o misiune clară în ortodoxia românească. Pentru milioane de români el este deja sfânt. Din biografia sa, prin cei care l-au cunoscut, ajung la noi crâmpeie dintr-o existenţă care pare a se fi desfăşurat în două luni. Parcă părintele ar fi trăit cu o parte a fiinţei sale aici cu noi, iar cu cealaltă atingea deja spaţiul divin.

Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Arsenie Boca este preotul Petru Vamvulescu. Potrivit România TV, acesta a asistat la momente esenţiale din viaţa părintelui de după pedepsirea sa prin caterisire de către securitatea comunistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.