DEZVALUIRI ULUITOARE. VEZI cine i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR

DEZVALUIRI ULUITOARE. VEZI cine i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR

Dezvăluirile au fost făcut chiar de Cătălin Cherecheş, în direct la Antena 3.  Acesta afirmă că secretarul politic al Ambasadei SUA l-a vizitat la Baia Mare înainte de alegeri. Oficialul american ar fi fost foarte bine informat despre şansele fiecărei formaţiuni politice şi i-ar fi spus lui Cherecheş că este la curent cu faptul că alianţa care îl susţine va controla Consiliul Local după alegeri. „Tare aş vrea să acceptaţi un viceprimar UDMR”, ar fi spus oficialul american, potrivit relatărilor primarului.

Oficiali ai Ambasadei SUA s-ar fi implicat în alegerile din 2016, când au susţinut „interviuri” cu mai mulţi candidaţi din toată ţara. În cadrul unui asemenea interviu, secretarul politic al Ambasadei SUA în România i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR.

Cătălin Cherecheş a mai afirmat că nu a fost singurul primar abordat în acest fel. „Ştiu că n-am fost singurul pentru că fusesem cu două săptămâni înainte la Ambasada SUA şi mi se spusese că urmează un asemena demers în toată ţara”, a mai declarat Cherecheş potrivit stiripesurse.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.