Dezvăluiri ZGUDUITOARE despre Arsenie Boca. Mărturiile ucenicului Sfântului Ardealului

Ucenicul părintelui Arsenie Boca face dezvăluiri în exclusivitate la România TV despre omul luminat de Dumnezeu, înzestrat cu înţelepciunea şi harul divin de a-i vindeca pe oameni.

În a patra săptămână a Postului Sfintelor Paşti, stareţul Ghelasie al Mănăstirii Sfântul Dumitru de lângă Sighişoara, care i-a fost alături lui Arsenie Boca, vorbeşte în premieră naţională despre minunile săvârşite de sfântul părinte, despre tainele pe care acesta i le-a lăsat cu limbă de moarte, despre cum îi poate ajuta pe oameni din mormânt.
„Părintele avea darul înaintevederii, curat, clar! Nu putea nimeni să zică că părintele bâjbâie”, îşi aminteşte stareţul Ghelasie.>
Ucenic al părintelui Arsenie Boca, stareţul Ghelasie îşi aminteşte despre el că era un om „aspru-bun” şi că încă din timpul vieţii a spus că, după moarte, va veghea asupra românilor.
In constiinta crestinilor ortodocsi numele Arsenie Boca este ca un fulger divin, binecuvantat de Dumnezeu. A reusit inca din tinerete sa fie perceput de cei care l-au cunoscut drept un fenomen exceptional. De la infatisare, pana la ganduri si fapte, totul parea din alta lume. „Eu va pot spune ca l-am auzit de multe ori zicand «ma, dupa ce oi pleca din lumea asta, sa ma chemati, ca am sa va ajut mai mult ca de acolo nu ma mai opreste nimenea»”, povesteşte stareţul Ghelasie.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.