Digi | RCS RDS dă aproape gratis așa ceva. Opțiunea surpriză de care românii trebuie sa afle urgent

Nouă veste uriașă pentru clienții Digi RCS RDS! Celebra companie dă aproape gratis așa ceva. Care este opțiunea nouă pe care o vor avea în vedere românii? Iată veștile bune!

Digi RCS RDS, nouă opțiune pentru clienții săi

Oferta momentului din partea Digi RCS RDS! Noua opțiune te ajută enorm în cadrul abonamentului tău de internet. Cunoscutul operator a adus internetul la nivelul următor. Mai exact, este vorba despre standardul Wi-Fi 6 pentru care ai nevoie de echipament potrivit.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Astfel, clienții Digi se vor bucura de o viteză mai mare, acoperire mai bună și o securitate sporită. Dacă treci la W-FI 6, telefonul tău va consuma mai puțină baterie decât pe 4G, iar ca sa profiți de opțiune trebuie să ai internet de la Digi | RCS-RDS și să soliciți un router Wi-Fi 6.

Noua opțiune a debutat în urmă cu un an la Consumer Electronics Show și promitea viteze mai bune, lățime de bandă mai mare și o gestionare mai eficientă a datelor. La acea vreme rămâne disponibil doar pentru câteva dispozitive, din care multe dintre ele care erau scumpe. „Netul tău era rapid, dar de acum ai hiper-viteză. Cel mai nou router cu cea mai bună acoperire. Doar la DIGI, cu doar 5 lei/lună”, arată oferta companiei.

Ce trebuie să știe românii?

„Așadar, cu Wi-Fi 6 de la Digi | RCS-RDS, hardware-ul este capabil să comunice cu mai multe dispozitive simultan. Între timp, punctele finale activate pentru Wi-Fi 6 vor putea „face check-in” automat cu routerul la intervale stabilite, economisind atât lățimea de bandă, cât și durata de viață a bateriei.

Mai simplu spus, nu este o rețea mai rapidă, ci mai degrabă o rețea capabilă să-și mențină viteza maximă chiar și în medii incredibil de dense și ocupate. Poate face acest lucru datorită mai multor tehnologii noi. Prima este o versiune actualizată a tehnologiei multi-utilizator, cu intrare și ieșire multiplă (MU-MIMO) deja prezentă în Wi-Fi 5, dublând numărul de conexiuni simultane maxime, de la patru la opt”, arată playtech.ro.

Wi-Fi 6 pare să lase în urmă Wi-Fi 5, care vine cu o viteză maximă de 9.6 Gbps, în timp ce de-a doua are o viteză maximă de 3.5 Gbps. O viteză mai mare nu înseamnă totuși o conexiune mai rapidă la internet, dar cu toate astea asta aduce o performanță globală mai bună a rețelei. Wi-Fi6 este un standard conceput pentru a sprijini casa inteligentă modernă care poate să aibă câteva zeci de dispozitive în aceeași rețea, în același timp.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.