Digi RCS-RDS dă asta gratis. Anunțul surpriză pentru toți clienții

Unul din cei mai importanți jucători de pe piața din România, Digi România, și-a câștigat reputația prin calitatea serviciilor. În ultimii ani dezvoltarea infrastructurii a fost o prioritate, lucru care de altfel s-a văzut în serviciile oferite. În luna martie Digi vine cu oferte promoționale pentru abonații existenți, dar și pentru cei care opetază pentru serviciile companiei.

Digi România propune MAXPACK gratis timp de două luni

Odată cu luna Mărțișorului, Digi România propune o nouă ofertă de primăvară. Oferta este pentru abonații existenți, sau celor care apelează acum la serviciile de televiziune prin cablu, digital sau analog. Oferta este de două luni la pachetul extra MAXPACK.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Pachetul conține toate cele trei posturi HBO, în format SH și HD, precum și alte două canale. Este vorba de Cinemax și Cinemax 2, în format SH și HD. Toate cele cinci canale, înglobate în MAXPACK vor fi gratuite timp de două luni, de la momentul activării acestei extraopțiuni.

După perioda de grație, a celor două luni gratuite, extraopțiunea MAXPAK costă doar 15 lei/ lună. Astfel, după terminarea perioadei de promoție, dacă vreți puteți menține extraopțiunea, plătind doar 15 lei pe lună. De altfel Digi România este operatorul cu cele mai mici prețuri, în acest moment, pe piața serviciilor de televiziune prin cablu, digital sau analog.

Oferta este valabilă atât pentru abonații care dețin serviciul de televiziune prin cablu digital sau analog. Oferta este și pentru cei care semnează acum contracte noi pentru serviciile de tv-cablu oferite de Digi România.

HBO GO, în noua ofertă promoțională

În aceeași ofertă promoțională, pentru abonații existenți și noi, Digi România vine cu un plus, la oferta de bază. În cazul în care sunteți abonați deja la serviciile Digi aveți opțiunea de activa celebrul serviciu HBO GO, în cazul în care aveți un abonament de internet activ de la Digi.

Reamintim că pachetele de internet oferite de companie sunt FIBERLINK 300, FIBERLINK 500 și FIBERLINK 1000. În cazul în care sunteți abonat nou și activați una din conexiunile oferite de Digi, veți putea activa gratuit serviciul HBO GO.

Prețurile oferite de Digi pentru cele trei pachete de internet, variază între 30 de lei pentru FIBERLINK 300, 35 de lei pentru FIBERLINK 500, și 40 de lei pentru FIBERLINK 1000. Ca și în cazul serviciilor de tv, și aici Digi este lider pe piață, cu cele mai mici prețuri.

Cele două oferte Digi sunt active pe o perioadă de două luni, de la momentul activării, sau achiziționării, în funcție de abonat. După perioada de promoție, serviciile pot rămâne active, doar dacă abonatul alege să le păstreze, dar contra cost, în cazul MAXPACK. Serviciul HBO GO este gratuit.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.